Website analyse

Website analyse "gratis voor uw bedrijf". Van website analyse naar meer omzet. Voor een nummer 1 positie in Google.

De bovenste alinea bevat zomaar een paar slogans die u vaak op het Internet kunt tegenkomen.

Gratis website analyse bestaat natuurlijk niet!

Sinds wanneer doen bedrijven iets gratis? Iedere ondernemer met een eigen website en gezond verstand kan wel raden wat er volgt. U geeft uw gegevens op aan een bedrijf dat claimt uw website te analyseren voor niets en vervolgens krijgt u een waslijst met fouten en opmerkingen terug. De vaakgehoorde conclusie is dan: beste ondernemer het is verstandig dat u uw website opnieuw laat maken.

Heef u geen interesse in de voorgestelde aanpassingen dan krijgt u weken later ook nog eens nieuwsbrieven met reclame over zoekmachine optimalisatie.

Als eigenaar van een website en weldenkende ondernemer, weet u vaak zelf al dat er iets niet goed gaat met uw website. Zoeken op bepaalde steekwoorden levert vaker een concurrerende website op in de zoekresultaten dan uw eigen website. Of er is een terugloop in verkoop en reacties op uw website. Bij dit laatste hoeft de SEO van uw website niet de oorzaak te zijn.

WEBSITE ANALYSE DOOR SIMPELWERF

Wat te doen als u de bovenstaande tekst heeft gelezen en u heeft een bedrijf waarvan de resultaten van de Internet marketing achteruit gaan? Of wanneer uw website gewoon hard toe is aan meer bezoekers of zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid?

Neemt u dan gewoon contact met ons op via ons contactformulier.

U krijgt van ons, voordat wij voor u aan het werk gaan, eerst een vrijblijvende offerte.

Als je wilt mag je mijn website delen via: