Webhosting door Simpelwerf VOF

Wanneer u een website door ons laat maken dan heeft u behalve een domeinnaam ook een hostingprovider nodig. Een hostingprovider parkeert uw website op een server en publiceert hem online zodat bezoekers uw website te zien krijgen. Daarnaast verzorgt de hostingprovider het mailverkeer dat bij uw domeinnaam hoort.

Er zijn vele hostingproviders op de markt waardoor het maken van de juiste keuze niet eenvoudig is. Daarom zien wij het verzorgen van de webhosting als dienst van ons bedrijf.

Ons doel is om een geschikte hostingpartij voor onze klanten te vinden. Wij willen daarbij benadrukken dat wij geen afspraken hebben met een bepaalde provider, dus u krijgt van ons objectief advies. U sluit zelf een contract af met de provider, waarbij wij de administratie voor u kunnen verzorgen, maar u ontvangt de rekening direct van de provider. Op deze manier bent u ervan verzekert dat u een eerlijke prijs betaalt, zonder vage kosten voor een tussenpersoon. U bent door deze werkwijze te hanteren ook altijd zelf eigenaar van uw domeinnaam.

Er zijn verschillende soorten hosting pakketten die u kunt kiezen bij een hostingprovider. Welk hosting pakket het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw wensen en welke technische eisen uw website stelt.

De belangrijkste kenmerken waar wij op letten voor de hosting is:

  • De hosting moet geschikt zijn om met ons CMS systeem (indien van toepassing) te kunnen werken.
  • De hosting moet voldoen aan de laatste technieken.
  • De hosting moet zeer betrouwbaar zijn.

Wilt u meer weten neemt u dan contact met ons op.

Als je wilt mag je mijn website delen via: