Ron Wubs een SEO Goeroe?

Is "Ron Wubs" een echte SEO Goeroe? Misschien. Aan de hand van behaalde resultaten is te zien dat ik er veel van af weet. Een echte SEO Goeroe zo wil ik mij niet (meer) noemen. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), maar de techniek staat niet stil. Het blijven trainen en het eigen maken van de vele kneepjes van zoekmachine optimalisatie zorgen ervoor dat we mee blijven gaan met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Optimalisatie beperkt zich al lang niet meer tot alleen de meta gegevens, zoekwoorden en/of goede teksten. Het betreft een heel scala aan technische opties die samen een goed scorende website maken.

Is zoekmachine optimalisatie echt nodig voor uw bedrijf?

Wij vinden van wel. De meeste bedrijven besteden te weinig of onvoldoende aandacht aan SEO. Bedrijven zien vaak het voordeel niet dat er te behalen is met goede website optimalisatie (SEO). Internet staat al lang niet meer in de kinderschoenen. Er zijn de afgelopen jaren grote veranderingen opgetreden op SEO gebied en deze trend zal zich nog verder uitbreiden.

Als bedrijven in kaart zouden brengen hoeveel ze verliezen aan een concurrent die hoger rankt in de zoekresultaten dan zijzelf, dan kunnen ze een balans opmaken of ze dit verlies willen nemen. Maar zeer waarschijnlijk loont het om te investeren in zoekmachine optimalisatie.

Goede zoekmachine optimalisatie is gedeeltelijk gebaseerd op juiste en relevante content (de teksten en afbeeldingen van uw producten of diensten en over uw bedrijf.). Voor dit gedeelte bent u als bedrijf zelf verantwoordelijk. Content is echter meer dan alleen de tekst die een website bezoeker te zien krijgt. Ook allerlei onzichtbare technieken tellen mee bij zoekmachine optimalisatie. Dit gedeelte is onze verantwoordelijkheid en Simpelwerf behaalt daarmee goede resultaten!

Als je wilt mag je mijn website delen via: