Increase energy Prototype One

Mijn uitvinding.

Heel lang heb ik gedacht om mijn uitvinding niet openbaar te maken en te zoeken naar mensen die willen helpen met ontwikkelen. Dit laatste daar ben ik niet in geslaagd. Ik zelf ben heel erg onder de indruk van mijn idee. Als ik mensen en bedrijven waar dan ook met mijn uitvinding kan prikkelen om het idee nog verder uit te werken. Dan graag.

Ik geloof dat als bedrijven met geld, de juiste techniek en wilskracht, tijd investeren in het bedenken van andere technieken of het combineren van bestaande technieken dat we binnen een paar jaar milieuvriendelijke machines kunnen ontwikkelen die ons voor zien van echte groen energie.

Mijn prototype laat al zien dat ik in de basis zo ver ben dat ik 8 dynamo’s kan laten werken. De motor die ik gebruik werkt op 6 volt, 3Amp en de dynamo's leveren ook elks 6 volt 3 Amp. In deze video heb ik de dynamo’s niet aangesloten, maar ik heb de prototype eerder laten werken met alle dynamo’s belast en ook dan blijft alles werken.

Mijn Prototype is echter alleen maar een stap in de juiste richting, de dynamo’s die ik gebruik zijn van het goedkoopste soort en zouden vervangen moeten worden door de beste dynamo’s op de markt. Er zijn tegenwoordig al dynamo’s die nauwelijks weerstand bieden. En die bij een zeer laag toerental al maximaal opbrengst geven. En in dat geval komt mijn machine helemaal tot zijn recht. In het groot ontworpen zouden de dynamo's meer per stuk mogen leveren dan de motor verbruikt. Zolang ze maar draaien in het stysteem.

 

Ps, ik hoop dat je deze pagina wilt delen zodat deze video overal gezien zal worden.

Als je wilt mag je mijn website delen via: