Terug naar Portfolio

Warmedämmexperte

Überprüfen Sie nun, ob Ihr Haus ist geeignet für Dämmung.

Weer een leuk project afgerond: Warmedämmexperte.de. Het is anders dan normaal, een website maken in het Duits. We doen dat niet alle dagen, maar het is een leuke en geslaagde uitdaging gebleken.

Warmedämmexperte.de is door ons omgezet naar het eigen CMS systeem: Simpelweg CMS. Voor deze website hebben we leuke en nuttige formulieren geprogrammeerd. Zo zijn er de controlepagina's waarmee je klanten kunt filteren: indien de woning van een klant geschikt is voor bepaalde isolatie, dan komt de klant bij het daarvoor bestemde aanvraagformulier. Op deze wijze krijgt het bedrijf nuttige aanvragen die sneller en duidelijker kunnen worden afgehandeld.

Naast de controlepagina's hebben we ook een besparingscalculator in de website geplaatst. Met deze calculator kun je als woningeigenaar direct zien hoeveel je bespaart per maand of per jaar met de aangebrachte isolatie.

Al met al hebben we veel verschillende onderdelen van ons Simpelweg CMS systeem kunnen toepassen in de website van  Warmedämmexperte.

www.waermedaemmexperte.de

Wilt u ook een website in de Duitse taal? Of bent u een Duitse ondernemer en wilt u juist een website in de Nederlandse taal?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.
 

Als je wilt mag je mijn website delen via: