Terug naar Portfolio

Platen Duurzame Technieken

Platen Duurzame Technieken

Voor Platen Duurzame Technieken hebben wij een nieuwe website gerealiseerd met Simpelweg CMS. De website van Platen Duurzame Technieken is voor ons de 5e website die van onze laatste CMS versie voorzien is, geheel geschikt werkend met PHP 7.

De nieuwste versie van Simpelweg CMS werkt met PHP 7 waardoor er een behoorlijke snelheidswinst is gehaald. Met Simpelweg CMS kunnen de medewerkers van Platen Duurzame Technieken de website sneller een eenvoudiger beheren. Voorheen tijdrovende taken zoals projecten, producten of nieuwsberichten toevoegen, zijn nu in enkele minuten geplaatst. Tijdens deze eenvoudige handelingen worden de pagina's direct voorzien van alle gegevens voor de zoekmachines. Deze SEO gegevens zijn onmisbaar voor elk bedrijf dat goed gevonden wil worden.

Bijzonder aan het CMS is dat elke aspect van SEO achteraf gecontroleerd en beheerd kan worden. Waar andere CMS systemen geen of slechte overzichten bieden, geeft Simpelweg CMS alles duidelijk gestructureerd weer voor de beheerders van het systeem. Zelfs gebruikte afbeeldingen in de website kunnen ad hoc hernoemd worden terwijl ze zichtbaar blijven voor de bezoekers.

Uiteraard is er gebruikgemaakt van een ''Responsieve ontwerp'' hierdoor verandert de structuur van de website automatisch naar de grootte van desktop, smartphones en tablets.

Bezoek de website van Platen Duurzame Technieken

Als je wilt mag je mijn website delen via: