Terug naar Portfolio

Isoleren met PUR

Bespaar op uw energie kosten door te Isoleren met PUR

De website van isolerenmetpur.nl hebben wij al een paar jaar in ons beheer. De startpagina begint met de tekst: De beste manier om écht te besparen op uw gasrekening is goed isoleren!

Als je die slogan leest op de website van isoleren met PUR dan komt het goed over. Lees je diezelfde slogan hier in mijn portfolio dan krijg je misschien de kriebels en denk je dat ik alleen maar reclame probeer te verkopen. Jazeker dat klopt. Reclame maken is onderdeel van ons werk. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten en diensten van onze klanten goed verkopen via de websites die wij maken. Dat is per slot van rekening ons werk. Zorgen dat een website er leuk uitziet, dat hij goed gevonden wordt en dat hij zodoende de klant een goede omzet oplevert.

Isoleren met PUR is een website die het landelijk goed doet en vele aanvragen zijn de revue al gepasseerd. Vandaar dat wij de website voor de derde keer grondig hebben aangepakt. De techniek is weer up to date en de website draait nu volledig op ons eigen Simpelweg CMS systeem.

De klant en wij zijn erg tevreden over de website. En wat die "slogan" betreft? Die is 100% waar. Daar kan ik over meepraten in ons goed geïsoleerde kantoor te Stadskanaal.

www.isolerenmetpur.nl

Als je wilt mag je mijn website delen via: