Terug naar nieuwsoverzicht

ronwubs.nl opgeschoond en over naar PHP 7 en SSD

Yes: Nog net voor de vakantie onze eigen website opgeschoond, en voorzien van onze eigen CMS met PHP 7. We hebben het vrij druk. Zo voor de vakantie zijn er nog diverse klussen om af te ronden. Wij hebben veel tijd gestoken in het optimaliseren van het CMS en het geschikt maken voor PHP 7. Nu dat eenmaal voor het grootste deel is afgerond, kunnen we een aantal projecten upgraden naar de nieuwste CMS versie. Vaak blijft onze eigen website dan achter.

Die schade hebben we nu ingehaald, we zijn helemaal bij de tijd. Zoals gezegd de code is PHP 7 en de website draait op SSD schijven voor optimale snelheid.

Voor de hoeveelheid aan afbeeldingen en teksten heb ik al die snelheid niet nodig, een paar jaar geleden was mijn website rijk aan informatie over van alles en nog wat betreft computers en software.

De website is nu uitgekleed, veel informatie is verouderd. Maar als voorbeeld is het nodig en ook om weer te groeien als website is het helemaal van deze tijd. We gaan nu gewoon weer beginnen met het verzamelen van informatie :).

Wenst u gebruik te willen maken van een van onze diensten dan staan wij u graag te woord.

Veel plezier op onze website, wij hopen dat u er iets van op steekt,

Ron Wubs

Als je wilt mag je mijn website delen via: