Terug naar nieuwsoverzicht

De SEO controle modules van Simpelweg CMS

Er zijn veel verbeteringen aangebracht in het beheren van een website met Simpelweg CMS.

Simpelweg CMS moet voor de eindgebruiker eenvoudig te beheren zijn, maar de gegevens moeten wel goed op de website komen. Deels kun je als eindgebruiker getraind worden om op de juiste wijze met een CMS systeem om te gaan. In de praktijk echter valt op dat eindgebruiker/beheerder soms (soms vaak) steken laat vallen/kansen laat liggen/ kleine (soms cruciale) zaken vergeet. Wat logisch is, want je bent te weinig met het beheer bezig om het goed onder de knie te krijgen. Of de gebruikershandleiding is niet compleet genoeg.

De kleine cruciale dingen die je als eindgebruiker snel vergeet is bijvoorbeeld afbeeldingen voorzien van de juiste namen en deze tijdens het plaatsen op een webpagina ook te voorzien van een ALT en Titel tekst. Een webpagina kan prima functioneren als deze gegevens ontbreken, echter wordt de pagina inclusief afbeeldingen dan niet optimaal gevonden op het Internet. Als een beheerder deze opties consequent vergeet of overslaat, dan gaat dat ten koste van de vindbaarheid van zijn of haar eigen bedrijf op het internet.  De website is dan immers niet goed geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

Veel bedrijven krijgen na het realiseren van hun website geen ondersteuning of trainingen meer. Hierdoor missen er in de meeste websites veel cruciale gegevens die zorgen voor een betere vindbaarheid. Door Simpelweg CMS te voorzien van diverse SEO controle modules kunnen wij deze missende gegevens snel opsporen en daarmee onze klanten adviseren om het beter te doen dan hun concurenten. De SEO controle modules zijn ook voor de eindgebruiker eenvoudig te gebruiken.

Onze SEO controle modules zijn zo gemaakt dat we adhoc gebreken kunnen aanpassen en verbeteren. Met een paar klikken toont Simpelweg CMS een compleet overzicht van de hele website en kun je direct verbeteringen aanbrengen/aanpassingen treffen. Onze SEO controle opties schelen tijd en geld, en leveren de klant uiteindelijk ook nog meer op, omdat zijn website beter gevonden wordt.

Als je wilt mag je mijn website delen via: